Wie zijn we?

Decorit is één van de weinige Belgische firma’s die zich specialiseert in het produceren en plaatsen van lichtkoepels en lichtstraten. Meer dan 45 jaar ervaring stelt ons in staat om u een gedegen vakmanschap en onvergelijkbare service te bieden.

Deze ervaring maakt dat we een grote kennis hebben over de klassieke producten, maar dit weerhoudt ons echter niet om steeds naar een betere oplossing te zoeken. Met de moderne noden in het achterhoofd kunt u in ons gamma glasproducten terugvinden. Deze glazen daglichtoplossingen maken het mogelijk om een moderne uitstraling te geven aan de ruimte en te voldoen aan de strenge eisen van thermische isolatie.  

Onze rook- en warmteafvoer producten die binnenshuis samengesteld worden geven ons de mogelijkheid om een  specifieke oplossing te zoeken voor uw probleem. In dit segment hebben we ook een groot aantal standaard producten waardoor wij u snel kunnen bedienen.

Voor deze producten hebben we ook een binnenshuis ontwikkelde DecoSafe-centrale met prioritaire bediening waarmee wij u een goede werking kunnen garanderen. Het is deze drang naar ontwikkeling en innovatie dat Decorit zo kenmerkend maakt.