Ontdek de voordelen van lichtkoepels bij Decorit

Het toevoegen van een lichtkoepel kan op meerdere gebieden een meerwaarde vormen voor elk bouwproject. Wij geven je alvast een overzicht van de belangrijkste voordelen die het plaatsen van lichtkoepels met zich meebrengen.

Maximaliseer de lichtinval met lichtkoepels

Een lichtkoepel kan een groot verschil betekenen in een ruimte. Zoals de naam reeds doet vermoeden, zorgen lichtkoepels in de eerste plaats voor het brengen van licht in de ruimte. En dit op plaatsen waar anders geen ramen mogelijk zijn bijvoorbeeld. Daarnaast bieden ze door hun plaatsing van bovenaf de hele dag door maximale lichtinval en is de lichtopbrengst dus veel groter dan met een doorsnee raam. Zo kan de ruimte de hele dag voorzien worden van een heldere en natuurlijke lichtinval. Met een lichtkoepel haal je zo maximaal daglicht naar binnen, waar je de hele dag van genieten kan.

Met lichtkoepels geniet je des te meer van de ruimte

De aanwezigheid van daglicht is essentieel voor het algemeen welzijn van de mens gezien het een grote invloed heeft zowel op ons algemeen gevoel van welbevinden, onze productiviteit, maar ook op onze mogelijkheid om tot rust te komen. Het plaatsen van een lichtkoepel is de perfecte manier om meer daglicht in de woning te brengen en een aangenaam leefklimaat te creëren. Met zijn grote oplevering van natuurlijk licht zal de aanwezigheid van een lichtkoepel een directe invloed hebben op de sfeer in de ruimte en dus ook op het algemeen welzijn van wie in de ruimte vertoeft.

Maximaliseer de ruimte met lichtkoepels

Met zijn grote toegevoegde waarde aan daglicht kan een lichtkoepel de ruimte niet alleen aangenamer en lichter laten aanvoelen, maar ook groter en ruimer laten lijken. Doordat lichtkoepels erin slagen om daglicht maximaal naar binnen te halen, bieden ze de mogelijkheid om een ruimte totaal te transformeren. Nooit eerder zal de ruimte zo open en groot hebben aangevoeld, als na het plaatsen van lichtkoepels. Het binnenlaten van daglicht is dan ook de nummer één tip om in kleinere ruimtes een groter gevoel te geven.

Met lichtkoepels geef je karakter aan de woning

Daarnaast kan een lichtkoepel ook geplaatst worden als architecturaal element die de woning wat meer cachet geeft. Decorit biedt dan ook verschillende esthetische lichtkoepels aan die voorzien zijn van een modern en hedendaags design, zodat deze zowel van buiten als van binnen een meerwaarde kunnen vormen op vlak van esthetiek. Kies dus ook voor lichtkoepels die passen bij de identiteit van de woning en creëer zo op meerdere vlakken een meerwaarde.

Maximaliseer energiewinst met lichtkoepels

Ben je op zoek naar energiezuinige lichtkoepels, ook dan ben je bij Decorit aan het goede adres. Onze lichtkoepels vormen energiezuinige oplossingen voor zowel leefruimtes als kantoorruimtes en ateliers. Zo kan de warmte goed binnen gehouden worden en kan je met lichtkoepels rechtstreeks besparen op de energiefactuur. Heb je dus renovatie of bouwplannen, neem dan zeker een kijkje naar onze ruime keuze aan energiezuinige lichtkoepels.