Onze lichtkoepels bieden zoveel mogelijkheden

In ruimtes waar gewone ramen niet altijd mogelijk zijn of waar deze simpelweg niet voldoende daglicht binnenhalen, kunnen lichtkoepels de perfecte oplossing bieden. Wil jij ook de ruimte totaal transformeren met een maximale lichtinval, dan zullen onze lichtkoepels je vast weten te verbazen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan ook alvast snel online een kijkje nemen bij Decorit.

Lichtkoepels met ventilatie

Daarnaast kan je bij Decorit ook kiezen voor een ventilatiekoepel, waarbij de lichtkoepel opengezet kan worden. Op deze manier zorgt de lichtkoepel niet alleen voor lichtinval, maar vervult ze ook de functie van ventilatie in de ruimte en is dus multifunctioneel. Daarom bieden wij ook keuze aan ventilerende lichtkoepels zodat je steeds kan regelen dat de lucht in de ruimte optimaal blijft.

Lichtkoepels met isolatie

Hoe belangrijk de isolerende werking van een lichtkoepel is, zal afhangen van zijn inzetbaarheid in de ruimte en hoe belangrijk het beperken van warmteverlies is binnen die ruimte. Hoe isolerend een lichtkoepel dient te zijn, is dus afhankelijk van de noden van je project. Met de lichtkoepels van Decorit kan je rekenen op een maximale lichtinval en uitstekende isolatie. De wanddikte van een lichtkoepel bepaalt in grote mee de isolatiewaarde van de lichtkoepel. Hoe meer isolerend een lichtkoepel dient te zijn, hoe meer lagen en hoe groter de wanddikte zal nodig zijn. Want uit hoe meer schalen dat een lichtkoepel is opgebouwd, hoe beter die zal isoleren. Kom dus ook snel onze isolerende lichtkoepels ontdekken.

Lichtkoepels met laagjes

Om aan alle noden te voldoen, afhankelijk van de inzetbaarheid binnen het project, kan er dus gekozen worden voor een enkelwandige lichtkoepel, een dubbelwandige lichtkoepel of een nog meerwandige lichtkoepel. Ben je op zoek naar lichtkoepels die voorzien zijn van een goede thermische isolatie, dan zullen onze dubbelwandige lichtkoepels vast aan je wensen voldoen. Zo kan je bij Decorit onder meer kiezen voor dubbelwandige lichtkoepels of meerwandige lichtkoepels.