Met een lichtkoepel ga je voor maximaal daglicht

Dat daglicht heel belangrijk is voor de gezondheid en het algemene welbevinden, daar is iedereen intussen wel van overtuigd. Men is er zich dan ook steeds meer van bewust dat lichtinval binnen ruimtes van belang is. Rekeninghoudende met deze gedachte worden moderne woningen alsook werkomgevingen voorzien van het nodige daglicht. Voor het creëren van een maximale toevoer aan daglicht is een lichtkoepel een uitstekende keuze.

Breng het licht naar binnen met een lichtkoepel

Kiezen voor een lichtkoepel is kiezen voor onbeperkt daglicht de hele dag lang. Daarmee onderscheidt het zich meteen met een doorsnee raam dat het licht eerder beperkt doorlaat. Doordat ze zorgen voor het invallen van daglicht van bovenaf, kunnen ze de hele dag door een maximale verlichting brengen in de ruimte. Zo bieden lichtkoepels de hele dag door een optimale lichtinval en kunnen ook donkere hoeken prima opgevangen worden. Op die manier is het bereik van lichtkoepels veel groter dan met een doorsnee raam. Ook waar ramen niet altijd geplaatst kunnen worden of de ruimtes nood hebben aan maximale lichtinval, bieden lichtkoepels de perfecte oplossing.

Materiaalkeuze bij een lichtkoepel

Decorit biedt uitgebreide keuzemogelijkheden op gebied van lichtkoepels met ook keuze in materiaalgebruik. Zo is er keuze uit acrylaat lichtkoepels, lichtkoepels uit SkyGlass, SunControl lichtkoepels en lichtkoepels uit polycarbonaat, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. Daarnaast bieden wij ook anti-inbraak lichtkoepels aan om jouw veiligheid te garanderen. Ben je op zoek naar een lichtkoepel die stevigheid en veiligheid biedt, dan kan je kiezen voor polycarbonaat lichtkoepel. Afgewerkt met anti-diefstalnoppen en eenrichtingsschroeven wordt een eventuele inbraak sterk bemoeilijkt.

Een lichtkoepel volgens de nieuwste trends en technieken

Daarnaast biedt Decorit ruime keuze aan designs en kan je dus kiezen voor een lichtkoepel die niet alleen heel geschikt is voor je project, maar er ook nog eens heel goed uitziet. Gebruikmakend van de nieuwste designtechnieken ogen onze lichtkoepels steeds stijlvol en kunnen ze makkelijk ingezet worden ook in moderne projecten en nieuwbouw projecten. Daarnaast zijn onze lichtkoepels ook uitgerust met de nieuwste technieken, zoals ventilatie, regensensoren, afstandsbediening en andere hoogtechnologische vernieuwingen.