Energiezuinige lichtkoepels zijn de toekomst

Energiezuinig en duurzaam bouwen zit in de lift en de lichtkoepels van Decorit weten hier perfect aan te beantwoorden. Decorit biedt dan ook energiezuinige lichtkoepels aan met uitstekende isolatiewaarden die uitstekend presteren op gebied van isolerende werking. Zo zijn onze lichtkoepels uitermate geschikt voor moderne renovaties en duurzame nieuwbouw. Onze lichtkoepels bieden een maximale lichtopbrengst gecombineerd met de nodige aandacht voor een goede energie efficiëntie. Wil je energiezuinig bouwen of renoveren, dan passen de lichtkoepels van Decorit perfect bij je plannen.

Investeer in lichtkoepels en bespaar op je energie verbruik 

- Met de aanwezigheid van een lichtkoepel in de ruimte kan daglicht de hele dag binnenvallen, waardoor de nood aan kunstmatige verlichting sterk kan worden teruggedrongen en het plaatsen van een lichtkoepel dus ook veel kan schelen op je elektriciteitsfactuur.

- Wanneer lichtkoepels ook voorzien zijn van een stand om te openen, doen die ook dienst als ventilatie van de ruimte. Zo kunnen lichtkoepels ook een meerwaarde vormen naar natuurlijke luchtcirculatie in de ruimte en kan met het uitlaten van airconditioning ook terug bespaard worden op de energiefactuur.

- Doordat de lichtkoepels bij Decorit voldoen aan de meest hedendaagse normen, zijn ze voorzien van extra isolerende materialen. Zo kan een lichtkoepel ook ingezet worden om warmteverlies te verminderen, wat opnieuw voordelig is voor het energieverbruik in de ruimte.

Onze lichtkoepels vormen een slimme investering 

Dat het plaatsen van een lichtkoepel een slimme investering is, is een zekerheid. Lichtkoepels worden vandaag ontworpen met kwalitatieve materialen met een hoge isolatiewaarde. Onze lichtkoepels bestaan doorgaans uit meerdere lagen en worden gekenmerkt door hun sterk isolerende eigenschappen. Bovendien zijn onze lichtkoepels stuk voor stuk energie efficiënt en voorzien van de nodige energie labels. Doordat onze lichtkoepels voldoen aan de meest recente energie eisen, laten ze niet veel koude binnen en ook niet veel warmte door. Wil je dat er zo goed als geen zonnewarmte door de lichtkoepel komt, dan kan je ook nog kiezen voor hittewerende exemplaren die voorzien zijn van een extra laag. Met de lichtkoepels van Decorit zit je dus goed en ben je klaar voor de toekomst.

Ontdek ons ruim assortiment aan lichtkoepels 

Decorit biedt een ruim assortiment aan lichtkoepels aan met ruime keuze aan materialen, maten, vormen en designs. Zo kan het plaatsen van een lichtkoepel volledig passend gemaakt worden op het project. Afhankelijk van de doelstellingen kan gekozen worden voor een opaal witte lichtkoepel in plaats van een heldere doorzichtige lichtkoepel. Bij een heldere lichtkoepel is geen filtering voorzien, waarbij een opale lichtkoepel zowel het licht dat binnenvalt gefilterd zal worden en de warmtestralen hierbij gedeeltelijk worden geblokkeerd, maar omgekeerd is ook inkijk van bovenaf naar binnen verhinderd. Afhankelijk van de noden en wensen van het project kan je bij Decorit dus steeds een passende lichtkoepel vinden. En ongeacht je keuze, ben je zeker van kwalitatieve lichtkoepels die energiezuinig werken. Kom het ook ontdekken en neem alvast een kijkje naar ons aanbod lichtkoepels te koop.