Met een lichtstraat haal je gegarandeerd het maximale uit de ruimte

Een lichtstraat van Decorit verandert je leef- en werkruimte in een oase van natuurlijk licht. Ontdek ook snel de mogelijkheden van een lichtstraat die de beleving in de ruimte zal verrijken en verbeteren.

Ga voor een klare kijk met een lichtstraat

Een lichtstraat is niet zomaar dakopening, het is ontworpen om het daglicht optimaal binnen te laten en te verspreiden in de ruimte. Zo kan men aan de hand van het integreren van een lichtstraat een lichtrijke ruimte creëren doorheen de hele dag.

Een kwalitatieve lichtstraat als duurzame oplossing

Bij Decorit streven we naar duurzaamheid en kwaliteit in elk aspect van onze producten. Met Uv-bestendige beglazing en hoogwaardige materialen zal de lichtstraat jarenlang zijn helderheid behouden, zonder verkleuring of kwaliteitsverlies. Uitgerust met ons thermisch geïsoleerd systeem geniet je met een lichtstraat niet alleen van een heldere omgeving, maar ook van een efficiënte warmte-isolatie. Waarom compromissen sluiten als je kan kiezen voor de beste lichtstraten op de markt?

Kwaliteit en veiligheid staat steeds voorop

Bij Decorit staat veiligheid steeds centraal bij het ontwerpen van lichtstraten. Onze lichtstraten zijn dan ook uiterst kwalitatief en veilig en bovendien bestand tegen de ruwste weersomstandigheden, van hagelinslag tot zware windbelasting. De constructie van een lichtstraat dient te voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Dat zowel in functie van veranderende weersomstandigheden, als naar risico op doorval en inbraak toe. Met opties zoals veiligheidsglas en beveiligingsfuncties worden risico’s geminimaliseerd. Je mag er dan ook op rekenen dat een lichtstraat van Decorit voldoet aan Europese normen voor kwaliteit en veiligheid, dankzij zorgvuldig ontwerp en fabricage volgens Europese richtlijnen. Kies daarom voor Decorit voor lichtstraten die niet alleen esthetisch mooi zijn, maar ook volledig voldoen aan Europese normen voor kwaliteit en veiligheid.

Ontdek de mogelijkheden van een lichtstraat

Bij Decorit bieden we een breed scala aan lichtstraten, ontworpen om aan alle behoeften te voldoen. Ontdek ons assortiment en laat ook je ruimte tot leven komen met natuurlijk licht. Met ook keuzemogelijkheden op gebied van buitenzonwering en ventilatie vind je vast een lichtstraat die perfect past voor jouw toepassing en die beantwoordt aan het gewenste comfort. Of het nu gaat om een woning, kantoor of industrieel pand, onze lichtstraten passen zich aan elke omgeving aan. Van platte daken tot gevelaansluitingen, van renovatieprojecten tot nieuwbouw, de veelzijdigheid van onze lichtstraten kent geen grenzen. Met een lichtstraat creëer je in geen tijd een overvloed aan daglicht in de ruimte en geniet van de vele voordelen die natuurlijk licht met zich meebrengt. Investeer vandaag ook nog in een lichtstraat bij Decorit en ervaar ook de voordelen voor jouw project.