Staka dakluiken bieden veilige en betrouwbare daktoegang

Staka dakluiken bieden eenvoudige daktoegang en zijn beschikbaar in verschillende maten, soorten en stijlen. Ontdek de vele mogelijkheden van Staka dakluiken.

Staka dakluiken voor diverse toepassingen

Staka dakluiken worden geplaatst om toegang tot platte daken op een veilige en betrouwbare manier mogelijk te maken. Een dakluik kan gewenst zijn om inspectie van het dak eenvoudig en veilig te realiseren, alsook om er werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maar evengoed om te kunnen genieten van een dakterras. Staka dakluiken kunnen dus verschillende toepassingen dienen en kunnen op diverse plaatsen toegepast worden.

Staka dakluiken naar wens en op maat

De Staka dakluiken zijn leverbaar in verschillende soorten en maten waarbij ze zelfs op maat verkrijgbaar zijn. Het Staka dakluik EasyLight is bijvoorbeeld voorzien van een Polycarbonaat Lexan kanalenplaat. Deze zorgt voor een effectieve en duurzame oplossing met een goede isolatiewaarde. Door het lichte gewicht kunnen gasdrukveren het dakluik dragen, wat het prijstechnisch heel voordelig maakt. De Staka dakluiken zijn voorzien van het gewenste bevestigingsmateriaal, bieden opties voor diverse deksels, zijn vandalisme werend, kennen een geurdichte uitvoering en kunnen geleverd worden voor een hoge belastbaarheid.

Staka dakluiken openen met het grootste gemak

De plaatsing van Staka dakluiken betstaat uit twee grote onderdelen: de opstand en het deksel. De opstand is het deel dat op het dak vastgemaakt wordt. Het deksel is het deel dat de opstand afsluit. Staka dakluiken kunnen eenvoudig geopend worden met een simpele druk op de knop. Zo kan het Staka dakluik geopend worden met afstandsbediening of via een schakelaar aan de trap. Wanneer het Staka dakluik slechts gedeeltelijk geopend wordt, kan het bovendien voor de nodige ventilatie zorgen wanneer gewenst.

Staka dakluiken bieden stijlvolle uitvoeringen

Geen fijnere plaats als het dakterras dat zicht biedt over de velden of de stad, waar het heerlijk tot rust komen is en waar vrienden maar wat graag samenkomen. Met een Staka dakluik of Staka platdakvenster wordt het dan ook volop genieten van het dakterras. De Staka dakluiken zijn niet alleen uitnodigend en duurzaam, maar ook stijlvol. Met een luxe dakluik van Staka krijgt het dakterras nog meer allure. Staka dakluiken zijn gemaakt uit roestvast staal en Staka platdakvensters uit duurzaam aluminium. Een Staka dakluik maakt het terras heel uitnodigend en zorgt voor een royale lichtinval wat ook de onderliggende ruimte heel aantrekkelijk maakt.

Contacteer Decorit en ontdek er het grote aanbod aan Staka dakluiken. Ook op gebied van lichtkoepels, platdakvensters, lichtraten, gevelpanelen en rookafvoersystemenzijn wij expert. Reken gerust op de expertise en service van Decorit. Neem ook een kijkje naar onze FAQ en ontdek onder meer waarom men kan kiezen voor een dakluik met trap, een dakluik met ladder en een dakluik met vaste trap.