Skyglass om kwalitatief te genieten van daglicht

Met een lichtkoepel haal je een beetje buiten naar binnen. Er bestaan diverse varianten in, maar SkygGLAsS kent een absolute toename aan populariteit. Het is een vlakke glazen lichtkoepel die met een strak design perfect past bij elke ruimte.

SkyGLAsS voor een kwalitatieve glaskoepel 

Een glazen lichtkoepel kan bestaan uit SkyGLAsS. Het gaat hierbij om thermisch isolerend glas dat is samengesteld uit veiligheidsglas volgens NEN 3596 klasse 2, maar niet beloopbaar is. Het gaat om isolatieglas met een kwalitatief hoogwaardige afwerking, en is ingewerkt in een thermisch onderbroken aluminium kader. Het kader is gecoat en heeft een thermische scheiding. De opstanden bestaan uit een PVC-resist opstand. De SkyGLAsS lichtkoepel is een vlakke glazen koepel. Ze heeft wel een minimale hellingshoek van 3 graden. Deze is bijna onzichtbaar, en maakt een goede afwatering mogelijk. Men kan SkyGlass zowel kiezen voor een vaste uitvoering, of voor deze met ventilatiemogelijkheden.

SkyGLAsS is eenvoudig voordelig

De redenen waarom men kiest voor SkyGLAsS lichtkoepel zijn zowel divers als omvangrijk.

Daglicht bezorgt ons nieuwe energie, en helpt mensen beter presteren tijdens het werk, omdat ze zich beter in hun vel gaan voelen. De glazen lichtkoepel van SkyGlass biedt een panoramadak met optimale lichtinval. Met een lichtkoepel moet men ook minder snel gebruikmaken van lichten, waardoor u kan besparen op energie. Een lichtkoepel helpt om in de winter de zonnewarmte naar binnen te halen, en ze in de zomer buiten te houden. En SkyGLAsS staat bekend om zijn degelijke kwaliteit. Een oude lichtkoepel is eenvoudig te vervangen door een glaskoepel op het bestaande opstand te plaatsen.

Een lichtkoepel uit SkyGLAsS wordt vaak gebruikt in nieuwbouwprojecten. Dit wegens zijn strakke vormgeving, modern design, duurzaam kwalitatief materiaal, en goede isolatie. Bovendien is het openingsmechanisme bij een ventilatie lichtkoepel van SkyGlass volledig geïntegreerd en onzichtbaar weggewerkt, wat zorgt voor een mooi esthetisch geheel. Veder zijn ook de scharnieren, schroeven, en bevestigingsmaterialen verborgen, wat niet alleen mooier oogt, maar er bovenal ook voor zorgt dat SkyGLAsS lichtkoepels inbraakveilig zijn. Daarnaast is SkyGLAsS ook verkrijgbaar in heel diverse afmetingen waardoor het perfect passend op het bouwproject kan afgestemd worden.

SkyGLAsS biedt diverse opties 

Bij SkyGLAsS is de ventilatie onzichtbaar geïntegreerd in het kader. De mogelijkheid tot het openstellen, bestaat uit PVC, is UV bestendig wegens de isolatie met polystyreen, en is mogelijk tot een hoogte van 16 cm. Bij nieuwbouwtoepassingen kiest men voor SkyGLAsS met de bijhorende opstand. Maar bij renovatiewerken kan men perfect ook kiezen voor de levering van SkyGlass zonder opstand. 

Bekijk zeker het aanbod aan lichtkoepels, lichtstraten, gevelpanelen, en RWA (rookafvoersystemen, rook- en warmteafvoersystemen) bij Decorit. Ook voor Staka dakluiken met ruime keuzemogelijkheden kan u bij ons terecht. Ook in platdakvensters bieden wij een ruim aanbod.